Er pladsen for trang til webshoppen, er vores lagerhotel den helt rette lagerløsning

lagervarer-i-stuen

Danskerne handler i dag på nettet som aldrig før. Det har fået flere til at opstarte en webshop i stedet for eller ved siden af den fysiske butik. Er du en nystartet webshop, eller har du planer om at starte en webshop i den nærmeste fremtid, er der dog rigtig mange ting, som du skal tage højde for og have styr på. Der er især en del logistik, der skal gå op i en højere enhed, og du skal derfor blandt andet have styr på både indkøb, levering og lagring af dine varer.

Når det kommer til lagring af dine varer, er der særligt to muligheder, du kan gøre brug af. Du kan vælge at opbevare dine varer på dit eget lager, eller du kan vælge at opbevare dine varer på et eksternt lagerhotel. Er du en nystartet virksomhed med en lille webshop, kan det være fint at have dit eget lager.

Det er en billigere løsning at opbevare varer på eget lager, som dog kræver både et stort overblik og den nødvendige lagerplads. Men i takt med at din webshop vokser, vil dit varelager også begynde at vokse, og det kan derfor blive nødvendigt at leje sig ind på et lagerhotel, når lageret til sidst fylder hele stuegulvet.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et lager, hvor du kan leje plads til opmagasinering af din virksomheds varer i en kortere eller længere tidsperiode. På et lagerhotel lejer du dermed plads på et eksternt lager, som du sender dine indkøbte varer til. Her bliver dine varer sikkert opbevaret, indtil det er tid til pakning og forsendelse direkte til kunden.

Et lagerhotel er på den måde en form for opbevaringsrum for erhverv, men kan være rigtig mange ting, da det er forskelligt, hvad der tilbydes. Nogle tilbyder udelukkende opmagasinering, mens andre udbydere tilbyder et lagerhotel, som både fungerer som lagerrum, pakke- og distributionscenter. Hos Bech Distribution tilbyder vi en alt-i-en-løsning – et såkaldt pluk og pak lagerhotel, hvor du både har mulighed for at få opbevaret, pakket og distribueret dine varer til dine kunder.

Styr på det hele på et pluk og pak lagerrum

Da opbevaring, håndtering og hurtig forsendelse af varer er noget af det vigtigste, når man driver en webshop, er det også vigtigt, at man har et godt lagerhotel, der kan klare disse opgaver. Samtidig er det vigtigt for en webshop i vækst, at der er plads til hele varelageret, så man ikke behøver at flytte til andre lokaler. Dette er muligt på et lagerhotel, hvor der ofte er rigeligt med plads til opbevaring af hele webshoplageret.

Nogle andre fordele ved et lagerhotel med pluk og pak service er:

 • Større fokus på din forretning

Du sparer en masse tid og besvær, fordi lagerhotellet klarer hele håndteringen, pakningen og distribueringen af pakkerne for dig. Dermed kan du holde dit fokus på din webshop og bruge tid på andre processer, der er vigtige for dig – at skabe salg og vækst for din forretning.

 • Færre variable personaleomkostninger

Med en lageraftale kan du holde de variable personaleomkostninger nede, da du ikke behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger i forbindelse med bemanding i travle perioder og på sygedage.

 • Mulighed for lavere fragtomkostninger

Når du benytter et lagerhotel, vil der desuden i mange tilfælde være gode fragtaftaler, så du kan spare penge på fragtomkostninger.

 • Mere fleksibilitet

Endelig kan du opnå meget mere fleksibilitet ved at outsource dit lager til et lagerhotel, fordi du tager en del af logistikarbejdet ud af din egen kalender.

Få outsourcet dit lager til vores lagerhotel

Hos Bech Distribution har du mulighed for at flytte hele dit webshoplager til vores lagerhotel og få det opbevaret trygt og sikkert. Dermed slipper du selv for at skulle opbevare dine lagervarer hjemme i stuen, hvor de flyder og fylder, så du mister overblikket.

Vi tilbyder desuden flere mulige lagerløsninger. Hos os kan du vælge at uploade bestillingerne til vores online lagersystem eller sende bestillingerne videre til os på mail. Så sørger vi for at plukke, pakke og sende pakkerne til dine kunder. Har du brochurer eller flyers, der skal printes ud og lægges med, klarer vi også det.

Har du en webshop med et varelager, som optager al pladsen? Kontakt Thomas Ejsing hos Bech Distribution i dag på telefon: 46 55 01 60 eller mail: te@bech-as.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder for at høre nærmere om, hvilke muligheder der er for lageropbevaring af din webshops lagervarer.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *