Få en distributionsaftale og opnå store besparelser på din distribution

pige-staar-med-pakker-og-breve

Når man som virksomhed har en større forsendelse, der skal sendes ud til en stor gruppe af modtagere, er det ofte både tidskrævende og omkostningsrigt. Forsendelserne skal både printes, segmenteres, pakkes og adresseres, og derudover skal der betales porto og distribueres til alle modtagerne.

Distribution af tryksager er ofte en af de mest omkostningsrige poster for mange virksomheder. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Hos Bech Distribution optimerer vi din distribution, så dine postomkostninger mindskes både ved forsendelse af breve, magasiner og pakker. Vi splitter opgaven på den mest optimale måde i forhold til priser og distribution, så du opnår de største besparelser på din porto.

Ved at lade os tage hånd om distributionen af dine forsendelser sparer du både tid og penge. Vi giver dig vejledning og hjælper dig med at tilrettelægge din distribution, så du får de bedst mulige besparelser på portoomkostningerne. Derudover klarer vi også både tryk, segmentering, pakning og adressering, så du kan bruge din tid de steder i virksomheden, som er vigtige for dig.

Spar penge på distribution og porto med segmentering

Nogle gange kan man have brug for at udsende en større forsendelse med to eller flere delelementer til en stor gruppe af modtagere, hvor ikke alle modtagere skal have samme delelement. Det kan være, at alle modtagerne skal have det samme magasin, men én delgruppe af modtagerne skal have en brochure, mens en anden delgruppe af modtagerne skal have et følgebrev.

Det kan dog være et uoverskueligt projekt at skulle pakke og klargøre en større forsendelse, som skal indeholde to eller flere delelementer, der skal sendes i forskellige kombinationer til forskellige modtagere. Samtidig kan det også blive en meget stor økonomisk omkostning for virksomheden, hvis magasinerne og delelementerne sendes hver for sig, fordi sammenpakningen af delelementer og magasiner er for omfattende og tidskrævende et projekt.

Her kan det derfor være en god idé at gøre brug af segmentering. Med segmentering får de forskellige modtagergrupper forskellige versioner af forsendelsen, og med vores maskiner går det hurtigt og effektivt. Gennem segmenteringen samler vi forsendelserne, eller splitter dem op alt efter, hvad der er mest optimalt i forhold til distributionen og portoomkostningerne. Dermed sparer du med vores vejledning og maskinelle segmentering både tid og penge på din opgave.

Vi tager os af hele processen fra tryk til distribution

Hos Bech Distribution kan vi klare hele processen fra tryk og print til segmenteret foliering, kuvertering og distribution. Vi har mange års erfaring med tryk, distribution og håndtering af tryksager og pakker, der gør, at vi kan vejlede dig til den mest optimale løsning på din opgave, så du sparer mest muligt på de unødvendige omkostninger, der kan opstå i forbindelse med distribution af forsendelser.

Derudover samarbejder vi med en række af distributører i både ind- og udland, der gør, at du hos Bech Distribution får en bred vejledning i porto- / pakkeløsninger, når du skal sende breve, magasiner og pakker i både Danmark og udlandet.

Skal vi hjælpe dig med tryk og distribution af din næste opgave, eller er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få en distributionsaftale med os til konkurrencedygtige priser, er du velkommen til at kontakte Thomas Ejsing hos Bech Distribution på telefon: 46 55 01 60 eller mail: te@bech-as.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *