Få trykt logo på dine reklameartikler og bliv mere synlig hos dine kunder

print-paa-krus

Der er mange måder, man kan markedsføre og brande sin virksomhed på. En af dem er gennem brug af reklameartikler. Reklameartikler er produkter, der bruges til markedsføring af en bestemt vare, en virksomhed eller et brand, og kan være alt lige fra kuglepenne til sjove gadgets. De fleste reklameartikler har et påtrykt logo, da logoet bidrager til at eksponere virksomhedens brand overfor modtageren.

Fordelen ved at bruge reklameartikler er, at de hjælper med at styrke virksomhedens brand gennem eksponering. Reklameartikler kan derfor også være nyttige at have i virksomheden som en måde at præsentere og eksponere virksomhedens brand overfor kunder og samarbejdspartnere på. Derudover kan reklameartikler også gives til kunder og samarbejdspartnere som reklamegaver i forbindelse med et køb eller til virksomhedsmesser.

Skal din virksomhed være mere synlig? Så kan det være en idé at gøre brug af reklameartikler med påtrykt logo som en del af din markedsføringsstrategi. Hos Bech Distribution trykker vi dit logo eller budskab på alle dine reklameartikler, så dit logo altid er synligt for dine kunder og samarbejdspartnere, og de vil huske din virksomhed og dit brand, næste gang de står og mangler et produkt eller en ydelse, som du tilbyder.

Brug reklameartikler til markedsføring og branding af virksomheden

Mange virksomheder benytter sig af reklameartikler i deres markedsføring. Det skyldes formentlig, at reklameartikler er særligt effektive som en del af markedsførings- og brandingstrategien, da de bidrager til et øget kendskab til din virksomhed og samtidig skaber positive associationer til virksomheden hos modtageren.

Undersøgelser viser desuden også, at størstedelen af modtagerne af reklamegaver husker navnet på afsenderen af reklamegaven. Derfor har de fleste reklameartikler også et påtrykt logo; for at modtagerne hele tiden bliver mindet om navnet på din virksomhed, og dermed husker din virksomhed næste gang de skal købe en ydelse eller et produkt, som du tilbyder.

Når du skal vælge, hvilken type reklameartikel du skal få trykt dit logo eller budskab på, er det vigtigt, at du overvejer, hvem din målgruppe er, og hvad du ønsker at få ud af dine reklameartikler. Skal dine reklameartikler udelukkende bruges til branding af virksomheden, eller skal de indgå som en del af en større markedsføringskampagne? For at få mest ud af dine reklameartikler, er det en god idé, at du tager stilling til dette, og vælger dine reklameartikler på baggrund heraf.

Vælg dine reklameartikler og reklamegaver med omhu

Der findes mange typer af reklameartikler, og de fleste kender formentlig til de klassiske reklameartikler som kuglepenne med logo, reklamekrus, roll ups og notesblokke med logo. De klassiske reklameartikler er klassikere, fordi de virker, og er gode til branding af din virksomhed.

Du behøver dog ikke udelukkende at holde dig til klassikerne. Det kan i mange tilfælde være en god idé at tænke lidt mere kreativt og benytte reklameartikler, som skiller sig ud, eller som fortæller noget om din virksomhed. Dette gælder særligt, hvis du ønsker at benytte dine reklameartikler som en del af en kampagne.

Det vigtigste for en god reklameartikel er, at den giver værdi til modtageren. Det kan den gøre ved at være nyttig og brugbar og enten opfylde modtagerens behov eller gøre livet nemmere eller sjovere for modtageren. De klassiske reklameartikler som en blok eller kuglepen med logo er eksempler på reklameartikler, der begge opfylder et behov hos modtageren.

Vi har alle sammen fra tid til anden behov for at have noget at skrive med og skrive på, og der er kuglepennen og notesblokken særlig nyttige og praktiske. Et reklamekrus, en drikkedunk eller en sjov gadget kan også være en god reklameartikel, som både er brugbar, og som kan gøre livet lidt nemmere for modtageren.

Hvis du vil øge chancen for, at dine reklameartikler giver dig gode resultater, og at dine modtagere husker dit brand, er det vigtigt, at du vælger produkter, der har en vis kvalitet. Dine modtagere vil værdsætte en god kuglepen og en gadget der virker, mens en billig kuglepen eller en gadget, der nemt går i stykker vil blive gemt og glemt nederst i skuffen. Du bør derfor ikke undervurdere værdien af god kvalitet i dine reklameartikler, for når først dit logo bliver trykt på produktet, repræsenterer det din virksomhed.

Få logo tryk på dine reklameartikler hos Bech Distribution

Hos Bech Distribution har vi stor erfaring med tryk af logo på reklameartikler til markedsføring, der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig hos potentielle og eksisterende kunder. Vi tilbyder flere mulige løsninger inden for logotryk, der passer til dit behov og dine ønsker.

Få trykt dit logo på reklameartikler og reklamegaver som:

 • Kuglepenne
 • Reklamekrus
 • Roll ups
 • Nøgleringe
 • Notesblokke
 • Og meget mere…

Skal du have hjælp til tryk af logo på dine reklameartikler, eller er du interesseret i at høre mere om mulighederne for logotryk på reklameartikler og reklamegaver? Så kontakt Thomas Ejsing hos Bech Distribution på telefon: 46 55 01 60 eller mail: te@bech-as.dk eller kontakt Bech Distribution ved at udfylde vores kontaktformular herunder.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *