Alle får rådgivning om print hos os – det giver den bedste proces

Rådgivning om print bech-as

Som ny kunde hos Bech Distribution får du en fast kontaktperson, som følger dig og din virksomhed igennem de opgaver, du måtte have til os. Det gør du, fordi vi synes, det giver de bedste resultater, fordi jeres kontaktperson kommer til at kende jer.

På den måde kan vores account managers altid rådgive ud fra den viden, de allerede har om jeres virksomhed, når I mangler sparring på en kampagne.

Den faste kontaktperson sikrer også, at I ikke skal kastes rundt mellem forskellige medarbejdere, som måske ikke rigtig kender jer. Det gør den medarbejder, I snakker med hos os.

Du kan se vores account managers her.

Den gode relation til vores kunder er et grundlæggende princip, der gennemsyrer vores forretning. Det er så grundlæggende en ting for os, at det er det første af de 5 vigtigste mål, vores virksomhed har.

Det første mål, vi har valgt at skrive er ”at være vores kunders kompetente medspiller, herunder at løfte de opgaver, som de ikke selv har ressourcerne til.” Relationen til vores kunder er alfa og omega, og her er rådgivning en vigtig del.

Kompetent sparring på print og distribution

Hos os kan du altid få sparring på den opgave, du skal have løst. Vores store ekspertise inden for både tryk og distribution betyder, at vi kan se mulige løsninger på opgaver, som ellers synes umulige.

Desuden kan vi rådgive om en række forskellige elementer i din kampagne, som kan gøre dine marketingindsatser endnu mere effektive.

Vi har arbejdet med print og distribution i mere end 50 år, og derfor har vi opnået stor erfaring og ekspertise inden for vores felt.

Det er den store viden, der kommer alle vores kunder til gode, og som vi sætter i spil, når vi rådgiver andre virksomheder om deres muligheder. For mulighederne er mange, og teknologien er udviklet så meget, at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser.

Vi har alt det nødvendige udstyr til at klare så godt som alle trykkeopgaver, og vores dygtige medarbejdere står klar til at pakke, hvis maskinerne ikke magter opgaven. Derfor er det bare at komme med jeres gode ideer, så guider vi dem sikkert i havn!

Kvalitet er relativt for kunden – derfor er relationen vigtig

God relation hos bech-as

Vi stræber altid efter den højeste kvalitet for vores kunder, men for at vi kan opnå den kvalitet, bliver vi nødt til at gå i den tætte dialog.

Hvad der virker for den ene kunde, virker måske ikke for den anden. På den måde kan produktet i og for sig være det samme, og kvaliteten er derfor også den samme, hvis man kigger på det på den måde.

Det nytter bare ikke noget, hvis det ikke virker for en kunde, selvom det har virket for en anden.

Derfor får alle nye kunder en fast kontakt, der kan sikre, at processen med Bech Distribution bliver så godt som mulig. Vi forstår at bruge vores erfaring og ekspertise inden for print, tryk og distribution, så vores kunder får mest muligt ud af deres samarbejde med os.

Sparring kan spare penge

Det er ikke fordi, vi vil blande os, at vi tilbyder rådgivning i forhold til dine opgaver. Det er fordi, det er det, der giver mest mening.

Ved at snakke opgaven igennem med en professionel som en af vores account managers, kan vi hjælpe med at gøre din kampagne mere effektiv. Det kan måske endda enten give dig mere for pengene, eller det kan spare dig for penge, når vi sammen finder ud af den bedste løsning.

Har du noget, der skal printes, pakkes eller distribueres? Du kan få et fuldt overblik over vores ydelser ved at trykke her, og ellers er du velkommen til at udfylde formularen nedenunder, så kontakter vi dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din virksomhed (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *