Hos Bech Distribution trykker vi også Corona informationsskilte

hold-afstand-skilt

På grund af COVID-19 besluttede regeringen i midten af marts måned at lukke store dele af Danmark ned med henblik på at mindske Coronasmitten mest muligt. Som følge heraf blev både universiteter, skoler og institutioner lukket ned. Men også caféer, restauranter, frisører, storcentre og mange andre erhvervsdrivende blev nødsaget til at lukke for en periode, hvilket betød, at mange ansatte blev hjemsendt på grund af lukkede arbejdspladser.

Nu er Danmark godt i gang med at åbne op igen. Frisører, klinikker og institutioner fik lov at åbne op i midten af april, storcentre, restauranter, caféer og værtshuse fik lov at åbne op i maj, og nu får også fitnesscentre, svømmehaller og øvrige indendørs idræts- og fritidsfaciliteter mulighed for at kunne åbne op igen. Lidt efter lidt bliver Danmark åbnet mere og mere op. Det betyder for mange, at det nu igen bliver muligt at møde ind på arbejde, tage på restaurant eller café og samles i større forsamlinger.

I takt med genåbningen af Danmark er det dog stadig vigtigt, at vi fortsætter med at passe på hinanden, at vi holder afstand og sørger for en god hygiejne. Dette er afgørende for at Danmark kan fortsætte med en sikker og stabil genåbning, og at regeringen ikke bliver nødsaget til at lukke Danmark ned igen for at reducere smittetrykket.

Hos Bech Distribution vil vi gerne hjælpe dig med at hjælpe dine ansatte og kunder til at overholde regeringens retningslinjer. Derfor kan du hos os få trykt Corona skilte, plakater og klistermærker med information om forholdsregler i forbindelse med Coronavirus, anbefalinger til forebyggelse af smittespredning og gode råd om hygiejne til både dit personale og dine kunder.

Informér om forholdsregler og forebyggelse i forbindelse med COVID-19

COVID-19 har skabt store forandringer i vores samfund, hvor vi skal holde afstand, holde en god hygiejne og generelt passe godt på hinanden for at forhindre og forebygge smittespredning af Coronavirus. Disse nye tider kræver den rette information og skiltning, der kan hjælpe befolkningen med at overholde retningslinjerne og bidrage til en god adfærd hos borgerne, så smittetrykket fortsat kan holdes nede.

Uanset hvilken branche du arbejder i, er det derfor også vigtigt, at både dine besøgende og dit personale er informeret om, hvilke forholdsregler de skal tage i forhold til COVID-19. For forretninger, restauranter, caféer og andre erhverv med adgang til kunder er det desuden et krav at opsætte tydelig information om hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum, information om god hygiejne samt information om, at man skal isolere sig derhjemme, hvis man har symptomer på Coronavirus.

Med trykte Coronavirus skilte, plakater, gulvstikkere og klistermærker, der informerer om forholdsregler, giver gode råd til hygiejne eller opfordrer til at holde afstand, vaske eller spritte hænder, kan du bidrage til en god adfærd og hjælpe kunder, personale og besøgende med at overholde de sundhedsfaglige anbefalinger.

Få trykt Corona skilte, plakater og klistermærker

Hos Bech Distribution tilbyder vi tryk af en række forskellige Corona information skilte, der passer til dine ønsker og behov, og som giver klar og tydelig information om forholdsregler og forebyggelse af smittespredning i forbindelse med Coronavirus/Covid-19.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Hold afstand gulvstikkere
 • Hold afstand klistermærker
 • Roll up med hold afstand
 • Generelle informationsskilte om COVID-19
 • Corona information skilte med STOP – har du symptomer
 • Corona information skilte med hold afstand
 • Corona information skilte med korrekt håndvask

Hjælp dine kunder og dit personale med at passe godt på hinanden ved at sørge for, at du har skilte stående, plakater hængende og afstandsmærker siddende forskellige steder i din virksomhed eller forretning. Det er en god idé at have flere forskellige typer skilte og mærker, der kan give information om retningslinjer, sundhedsfaglige anbefalinger samt gode råd til forebyggelse af smittespredning af Coronavirus.

Design selv dine egne Corona information skilte

Når du får trykt dine Corona information skilte hos os, kan du selv designe dine skilte, plakater og klistermærker i de størrelser, farver og former, som du ønsker. Dermed har du rig mulighed for selv at bestemme, hvordan dine Corona skilte skal se ud. Det kan være, at du ønsker, at din virksomheds logo skal være trykt på, eller at dine skilte eller plakater skal være i en bestemt form eller farve eller have en speciel skrifttype, der passer til virksomhedens logo.

Du kan desuden også helt frit bestemme, hvilken tekst der skal stå på dine skilte, plakater, roll ups og klistermærker. Det giver dig mulighed for at gøre dine Corona skilte mere personlige, så de passer til netop din virksomhed eller arbejdsplads og dermed tager udgangspunkt i de specifikke forholdsregler, som dine besøgende og dit personale skal tage og rette sig efter for at forebygge Coronasmitten.

Bestil tryk af dine Corona skilte allerede i dag, så du er helt klar til at tage imod kunder, besøgende og personale, når du får mulighed for at åbne op. Kontakt salgsafdelingen hos Bech Distribution ved at ringe på telefon 46 55 01 55 eller skrive en mail til: salg@bech-as.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular nedenfor, så sørger vi for at vende tilbage til dig snarest muligt.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *