Husk vi er her hele sommeren til at hjælpe dig med dine tryksager

print-og-tryk

Sommeren står for døren, og det betyder at mange virksomheder går på sommerferie og holder lukket henover sommeren. Hos Bech Distribution holder vi ikke lukket i sommerferien, men har åbent i hele sommerperioden. Dermed kan du altid få fat på os, uanset om du allerede har lavet en aftale med os, eller du bare gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

Har du brug for at få printet brochurer, visitkort eller flyers, eller overvejer du at få trykt reklameartikler med din virksomheds logo? Vores mange trykmaskiner og printere kan klare de fleste typer af opgaver, og vi kan derfor hjælpe dig med at løse både store og små tryk- og printopgaver hurtigt og effektivt.

Vi arbejder hele sommeren, og der er derfor altid kompetente medarbejdere til at tage imod dine bestillinger og hjælpe dig med dine tryksager.

Derfor skal du bruge tryksager i din markedsføring

Der er mange fordele ved at bruge trykte medier eller tryksager i din markedsføring. Tryksager er effektive til at øge kendskabet til din virksomhed og gøre virksomheden mere synlig og bemærket. Det gør, at dine kunder i højere grad genkender og husker din virksomhed og dit brand. Tryksager skaber desuden blikfang og efterlader ofte et større indtryk hos modtageren end digitale kampagner, hvilket gør trykte medier særligt effektive til at fange kundernes opmærksomhed.

Derudover giver tryksager større mulighed for fordybelse og er mindre flygtige end digitale medier. Dette gør dem ideelle til at give mere læsestof til modtageren om virksomheden eller en mærkesag, der repræsenterer virksomheden. Der kan derfor være god grund til at supplere din online markedsføring med tryksager.

Mulighederne inden for tryksager er samtidig mange, og afhængig af formålet kan brugen af bestemte tryksager give en god effekt. Visitkort er en nødvendighed, når du ønsker at skabe kontakt til nye kunder og samarbejdspartnere, men kan samtidig også være effektive til at fastholde eksisterende kunder og skabe mersalg. Flyers kan ligeledes være et oplagt medie til mersalg, men kan ligesom brochurer også bruges, hvis du ønsker at formidle og skabe opmærksomhed omkring et specifikt emne eller budskab.

Til virksomhedsmesser er tryksager som flyers, visitkort, roll-ups og reklameartikler desuden effektive til at skabe opmærksomhed og få kunder og samarbejdspartnere til at huske din virksomhed og dit brand efterfølgende. Mulighederne inden for brugen af tryksager til markedsføring og branding er dermed rigtig mange, og ved at udnytte disse muligheder kan du dermed også øge succesraten for din markedsføring.

Få hjælp til alt i tryksager

Hos Bech Distribution har vi åbent hele sommeren, og vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med dine tryksagsopgaver. Vi klarer næsten alle typer opgaver inden for tryk, print og distribution, og vi er derfor også overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med din specifikke tryksagsopgave.

Vi kan hjælpe dig med blandt andet:

 • Digitaltryk af brochurer, visitkort og flyers
 • Tryk af reklameartikler
 • Print af magasinpost og foliering af magasiner
 • Segmentering, kuvertering og adressering af forsendelser
 • Opbevaring af tryksager og lagervarer på vores pluk og pak lagerhotel
 • Tryk og forsendelse af direct mail kampagner

Og meget mere…

Hos Bech Distribution er vi meget opmærksomme på, at du får den rigtige løsning, der passer til dig og dit behov for tryksagshåndtering. Hvis du derfor har brug for, at vi løser flere forskellige opgaver i forbindelse med dit projekt, eller du har brug for en fast aftale, hvor vi sørger for at printe nye brochurer eller flyers til dine kunder, tilbyder vi også en skræddersyet fulfilment løsning til dig.

Har du en opgave, som du ønsker vi skal hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 46 55 01 55 eller mail: salg@bech-as.dk. Du kan også kontakte udfylde vores kontaktformular herunder, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til en specifik opgave, som du ønsker vi skal hjælpe dig med, er vores slagsteam altid klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning til dig. Vi er her hele sommeren – og resten af året – til at hjælpe dig med dine tryksager.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *