Julekort er det nye sort……… Skab gode relationer til dine kunder under Corona med Julekortet

COVID-19 har uden tvivl tvunget virksomheder til at tænke i andre baner end normalt. Restriktioner har gjort almindelig forretning besværlig og for mange umulig. Dette har skærpet konkurrencen for nogle, og sat andre ude af spil i en periode.

Situationen, som vi befinder os i som følge af COVID-19, har gjort det klart for alle, hvor sammenflettet og i virkeligheden hvor afhængige brancherne er af hinanden. For bare at tage et eksempel så er det sådan hos os, at vi er afhængige af, at vores børn kan komme i børnehave og skole, sådan at vi kan komme på arbejde. Vi er også afhængige af, at vores kunder, som kan være private eller offentlige virksomheder, organisationer, foreninger mv., er i stand til at udføre deres arbejde og kommer med bestillinger til os, sådan at vi kan udføre vores arbejde og lægge bestilling ind hos vores underleverandører. På den måde kører der en kædereaktion, hvor vi skaber behovet for hinandens arbejde.

En anden ting, situationen har gjort klart, er hvor vigtigt godt samarbejde og sammenhold mellem brancherne er. Vi kan helt simpelt ikke eksistere uden hinanden. Derfor mener vi, at det er vigtigt at lade de andre vide, at vi værdsætter dem. Her er en julehilsen kærkommen, da den udviser generøsitet og betænksomhed.

Sender du et julekort, lader du de andre vide, at de er værdsat.

Men hvorfor genoptage en gammel tradition?

Fordi julekortet er personligt, særligt, og skaber god stemning. Sender du hilsen pr. mail, drukner den hurtigt blandt de andre mails og bliver hurtigt glemt. Sender du et julekort, vil det blive husket. Og gør du det til næste år igen, kan det blive starten på en fin, lille tradition.

Pleje relationerne

At drive forretning handler om at pleje relationer. Men i en tid, hvor vi mere eller mindre er udfordret på vores virksomheds eksistens, er det hurtigt at glemme at opretholde de gode relationer. Hvilket er fuldt forståeligt, da vi også har andre væsentlige prioriteringer. Med et julekort har virksomheden mulighed for at gøre en fin gestus og efterlade et godt indtryk. Ikke mindst er det en måde, hvorpå vi udviser solidaritet med hinanden.

Nemt og bekvemt

Synes du, at julekortet lyder som en god ide? Så ring til os, og vi fortæller dig om processen. Vi står nemlig for det hele, hvis du ønsker det. Vi kan printe, adressere, kuvertere og foliere dine julekort. Vi har samlet det hele på et sted, hvor vi laver Digitale Tryk, Segmentering, Direct Mail, Databehandling og meget andet, således er det nemt og bekvemt for dig.

Send julegaven med

Du kan også vælge at få sendt julekort ud med personale- og kundejulegaverne. I så fald står vi gerne for pakning af disse og at sende dem til både private- og erhvervsadresser.

Ønsker du at lægge en bestilling ind eller har spørgsmål, så kan du enten ringe på telefon 46 55 01 60 eller sende en mail til salg@bech-as.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *