Der er stadig behov for manuel pakning af rigtige mennesker

Maskinerne og robotterne kan hjælpe os med mange ting og gøre livet lettere på mange måder. Vi er dog alligevel ikke helt der, hvor maskinerne og robotterne fuldstændig kan overtage alle de funktioner, vi varetager i dag.

Heller ikke når det kommer til at pakke breve, æsker eller mapper.

Hos Bech Distribution er vi godt klar over, at maskinerne ikke er klar til at overtage på alle punkter, og derfor tilbyder vi også manuel pakning af forsendelser. Det er altså, hvor det er rigtige mennesker, der står for pakningen.

Der er særligt to tilfælde, hvor vi fortsat har brug for den fleksibilitet, mennesker har over maskinerne. På trods af teknologiens fortræffeligheder er mennesker nemlig stadig uundværlige.

De mindre opgaver er billigst

Snakker vi de mindre pakkeopgaver, kan det til tider ikke betale sig at starte de store maskiner op. Det kræver trods alt lidt at få gang i en maskine, som kan kuvertere godt et brev i sekundet. Det er det ene tilfælde, hvor manuel pakning er en god ide i forhold til maskiner.

Her kan det let tænkes, at det faktisk er billigere for vores kunder, at vores dygtige medarbejdere står for pakningen.

Opstartsprocessen er ikke lige så krævende – måske er en kop kaffe nok – og så er vores folk ellers klar til at pakke.

Vi har stor erfaring med at pakke manuelt, og derfor kan vi gøre det hurtigt og effektivt. Uanset hvad du skal have trykt og pakket, er du velkommen til at kontakte os – vi tager både de lette og de udfordrende opgaver.

Plakatrør egner sig til manuel pakning

De komplicerede opgaver klares bedst med manuel pakning

Det andet tilfælde, hvor manuel pakning har et forspring over for maskinel pakning, er de komplicerede opgaver. Det betyder ikke nødvendigvis en specielt kompliceret proces set med menneskeøjne, men snarere fra robotternes og maskinernes synspunkt.

Et eksempel kan være plakater. Det er jo i og for sig ikke specielt kompliceret for os mennesker at forstå, at plakaten skal rulles og så pakkes i et plakatrør.

For en robot eller en maskine kan det dog være meget kompliceret, fordi det kræver faktisk nogle ret fintfølende dele, som skal tage fat i plakaten og rulle den, uden den bliver bulet, og derefter er der en helt anden proces med at få pakket plakaten ned i sit rør.

Det er let nok for et menneske, der formår alle trin i disse processer, men det er svært at designe en maskine, som for alvor kan gøre dette let og effektivt.

Og kunne man det, ville den maskine sandsynligvis kun kunne det – det vil sige, at den ikke kan bruges til noget, når der er andre ting, der skal pakkes. Det gør det til en dyr investering, som potentielt kunne betyde højere priser for vores kunder.

Derfor er det en god ide at overlade de komplicerede pakkeprocesser til mennesker.

Fortrolighed er en selvfølge hos os

Fortrolighed og sikkerhed er nøgleord, når du samarbejder med os. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at betro din opgave til os, og at du har tillid til os og vores faglighed.

Derfor behandler vi også samtlige opgaver med største fortrolighed.

Det synes vi er værd at nævne, når det drejer sig om, at vores dygtige og kompetente medarbejdere skal have jeres adressedatabaser i hænderne. Det kan du roligt gøre, fordi fortroligheden er i top hos os i Bech Distribution.

Den samme fortrolighed er i øvrigt selvfølgelig også gældende, hvis det er vores maskiner, der står for kuverteringen af dine forsendelser.

Hvis du har noget, der skal trykkes, pakkes eller kuverteres, er du velkommen til at ringe til os på 46 55 01 55 eller udfylde kontaktformularen herunder.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din virksomhed (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *