Tager din nuværende printløsning hånd om hele processen? Det gør vi

Fleksibel print

Det at printe for virksomheder handler ikke kun om at farve noget papir på den rigtige måde. Det ved vi hos Bech Distribution. Der er mange facetter i print, fordi det er et led i en større proces, og uden den forståelse, opnår man ikke det bedste resultat.

Vores lange erfaring med printopgaver har givet os et uvurderligt overblik over hele den proces, som printningen er en del af.

Derfor kan vi rådgive ud fra det store billede, og det kommer vores kunder til gode.

Print er ikke isoleret – og det er ikke første skridt

Som nævnt ovenfor er der ikke nogen, der printer alene for at printe. Det giver ikke så meget mening at bestille print af noget materiale, som så bare skal opbevares. Materialet skal selvfølgelig bruges til at opnå et eller andet mål.

Der er noget forarbejde, der går forud for printopgaven. Selve ideen og teksten skal selvfølgelig forfattes fra afsenderes side, og så skal målgruppen defineres.

Målgruppen – eller modtagerne – skal defineres, og det vil sige, der skal udarbejdes en liste over adresser, der skal sendes til, eller områder der skal uddeles i.

Bliver der sendt ud til adresser, skal der ske en databehandling for at sikre, at man får ramt de rigtige og ikke ramt de forkerte. Det kan nemlig give bøder. For os er rensning af informationerne helt naturligt og en del af det, vi tilbyder. Det er det for at undgå bøder og spild.

Den fleksible printpartner

Print

For at kunne varetage så mange forskellige typer af printopgaver, man kan støde på, kræver det lidt af en maskinpark. Det har vi heldigvis, og det er lidt af en syn at se de mængder papir, der kan nå igennem nogle af de store maskiner på kort tid.

Det er dog ikke kun de store opgaver, vi tager på os, fordi vi ved godt, at nogle gange er vores kunders ønsker store og andre gange er de små.

For at kunne reagere på kundernes ønsker, skal man være fleksibel og alsidig – det betyder også, at man kan tage vare på kunden, uanset situationen.

Nogle gange skal der printes markedsføringsmateriale til tusinder og atter tusinder af mennesker, men andre gange er det en brøkdel af det, der er brug for.

Det printede skal pakkes og distribueres

Bare fordi noget er printet ud, betyder det ikke, at opgaven er færdig. Tilbage til eksemplet med, at når noget er printet, skal det ikke bare opbevares – det skal sendes ud, så det kan gøre nytte for dem, der har sendt materialet.

Den del af processen kan vi naturligvis også klare for dig.

Vores maskiner kan kuvertere i et utroligt tempo, så du får puttet en masse breve i kuverterne på kort tid, eller vores dygtige medarbejdere kan pakke de mere komplicerede forsendelser manuelt.

På den måde kan vi tage hånd om hele processen for vores kunder – også selvom kerneopgaven i første omgang har været en relativt simpel printopgave. Og det er utrolig værdifuldt for vores kunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *